Welkom bij Rosita Kids!

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden
WEBWINKEL

De webwinkel maakt deel uit van de fysieke winkel Rosita Kids gevestigd in Willebroek. Via Rosita Kids webwinkel bieden we u de mogelijkheid 24/24 – 7/7 een greep uit onze collectie te ontdekken en aan te kopen.

1. GEGEVENS ONDERNEMER
Maatschappelijke zetel: Xavi Kids Fashion bvba, Kerkstraat 20A, 2830 Willebroek
BTW BE0547 894 503

2. LEVERING
De levertijd bedraagt gemiddeld 1 tot 5 werkdagen vanaf de datum van aanvaarding van de bestelling. De leveringsdatum kan echter afwijken afhankelijk van de betalingstermijn of onvoorziene omstandigheden.
De artikelen op de website zijn voorradig. Mocht er toch een vergissing plaatsvinden in de stock, met als gevolg dat het door u gewenste artikel niet in voorraad is, dan melden wij u dit zo spoedig mogelijk. U heeft dan de keuze om het artikel te annuleren ofwel om te ruilen voor een ander artikel. Het eventueel teveel betaalde bedrag wordt dan teruggestort.
Onze artikelen worden in voldoende stevige verpakking verzonden.

Levering in België:
De prijs voor een zending inclusief afhandelingskosten bedraagt 8 euro.

Levering in Nederland:
De prijs voor een zending inclusief afhandelingskosten bedraagt 12 euro.

Levering in Duitsland:
De prijs voor een zending inclusief afhandelingskosten bedraagt 12 euro.

Levering in Frankrijk:
De prijs voor een zending inclusief afhandelingskosten bedraagt 13 euro.

Afhalen:
Uw aankopen kunnen worden opgehaald in onze winkel: Rosita Kids, Overwinningsstraat 43, 2830 Willebroek. Voor onze openingsuren verwijzen we je door naar onze website.
Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor een levering die te laat aankomt of een levering die verloren gaat door overmacht, onvoorziene omstandigheden of door derden. In geval van problemen zullen wij samen met de koerierdienst of bpost op zoek gaan naar een oplossing.

3. BETALING
Alle op de website vermelde prijzen zijn per stuk, inclusief 21% BTW. De verzendkosten zijn hier niet inbegrepen. Ongeacht een voorgaande prijs die u gezien of gehoord heeft, zal vanaf wanneer u een product selecteert dat u wenst te bestellen, vermeld worden hoeveel de prijs inclusief BTW en de eventuele leveringskosten bedragen.
Indien u kiest om de producten in onze winkel af te halen, kan u deze via de webshop of in de winkel betalen.
Indien u de artikelen laat leveren, kan u ofwel via de KBC-button, Belfius-button, ING-button, IDEAL, bancontact, Visa, Mastercard of overboeking betalen.  Indien u kiest voor overboeking zal u een mail ontvangen van Mollie (NL) met de betalingsgegevens.  Er is ook een mogelijkheid om op het rekeningnummer van Xavi Kids Fashion bvba te betalen: IBAN:BE45 7310 3756 9889 – BIC: KREDBEBB.
Wij zijn niet gebonden om de goederen te leveren alvorens wij de volledige betaling hebben ontvangen. U dient rekening te houden dat bij manuele overschrijving de betaling enkele werkdagen in beslag kan nemen.
Na betaling ontvangt u een e-mail met de bestelgegevens en bevestiging van de onderhavige voorwaarden van bestelling.

4. HERROEPINGSRECHT
Volgens de Belgische wet betreffende de marktpraktijken en consumentenbescherming van 6 april 2010, heeft u recht op herroeping van uw bestelling. U kunt de bestelling (of een deel ervan) binnen de 14 kalenderdagen na de dag van de levering van de producten terugsturen.  Indien u van het herroepingsrecht wenst gebruik te maken is het belangrijk dat u ons binnen de 14 kalenderdagen op de hoogte brengt via email ([email protected]). De verzendingskosten van het al dan niet gedeeltelijk terugzenden van de bestelling zijn als koper voor uw rekening.  Het terugsturen van de goederen moet gebeuren samen met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en in de originele verpakking.  Wij behouden het recht om een waardevermindering in rekening te brengen indien goederen bij retour beschadigd, gebruikt of vuil zijn of indien de labels ontbreken.
Ronde prijzen, koppelverkoop, soldenartikels of artikels uit de outlethoek worden niet teruggenomen of omgeruild!  Wij zijn niet verantwoordelijk indien het artikel niet aan je normen voldoet.  Foto’s kunnen soms een kleurverschil of afwijking vertonen.  Wij proberen dit steeds zo goed mogelijk weer te geven in de omschrijving.

Wij betalen geen artikels terug.  U kan het artikel omruilen of een waardebon ontvangen die u binnen een termijn van 12 maanden kan opnemen.  Na ontvangst van de teruggestuurde goederen, wordt het omgeruilde artikel of waardebon bezorgd.
Het spreekt voor zich dat de artikels in de oorspronkelijke verpakking moeten zitten en niet gedragen mogen zijn.

5. TOTALE UITVERKOOP

Tijdens de totale uitverkoop (vanaf 1 oktober 2019) worden geen artikels meer omgeruild of retour genomen.  Er worden ook geen artikels terug betaald.  Artikels besteld op de webshop worden verzonden (€ 8 verzendingskosten België) of kunnen opgehaald worden in de winkel.

Er worden geen geschenkverpakkingen gemaakt.

DISCLAIMER & JURIDISCHE INFORMATIE:

1. BESCHERMING VAN UW PERSOONSGEGEVENS:
De bepalingen van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van de persoonsgegevens worden strikt nageleefd. Uw persoonsgegevens worden enkel ingezameld en verwerkt om de bestelde producten te bezorgen of de gevraagde informatie te verstrekken. De verwerking van de persoonsgegevens blijft beperkt tot uitsluitend interne doeleinden (verzending en facturering). Uw persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan derden. U hebt steeds inzage- en correctierecht.

2. INTELLECTUELE EIGENDOM
Niets van deze website mag opgeslagen, bewerkt, gebruikt of gelinkt worden zonder schriftelijke toestemming.

3. TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHTBANK
Het Belgisch recht is van toepassing op alle bestellingen en/of verkopen die via onze website worden gesloten. Elk geschil over bestellingen en/of verkopen valt onder de exclusieve bevoegdheid van het Gerechtelijk Arrondissement Mechelen.

4. PRIVACY
Persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt vertrouwelijk behandeld. Deze hebben wij nodig om uw bestelling te verwerken. Wij geven geen vertrouwelijke informatie door aan derden.

Xavi Kids Fashion bvba behoudt zich het recht om de Algemene Voorwaarden op ieder ogenblik te wijzigen en/of aan te vullen voor toekomstige bestellingen.